Workshop med Ole Børseth

«Be a confident speaker – Hvordan overkomme nervøsitet?» 

Begynner stemmen din å skjelve, samtidig som pusten din løper løpsk og er ukontrollerbar før, og under en presentasjon? Vil du forbedre dine formidlingsegenskaper?

Nå har du mulighet til å være med på en videokonferanse med Ole Børseth. Han har fire års erfaring fra Norges Idrettsforbund som kursholder. De siste månedene har han holdt konferanser og workshops i blant annet Colombia og Tyskland – og har så langt hjulpet hundrevis som sliter med nervøsitet og usikkerhet før presentasjoner.

Send e-post med navn, yrke og hva du ønsker å oppnå med din påmelding til susanne@probarents.no NÅ!

Ole

Dette er en interaktiv workshop, hvor deltagerne vil bli spurt om å prate i plenum i løpet av dagen. Her vil det være valgfritt hva man vil snakke om, og man trenger ikke å bekymre seg for innhold. Det holder for eksempel med en kjapp beskrivelse av seg selv, en hobby eller et tema hvor man innehar kunnskap. «Talen» vil maximum vare 2 minutter, og etter talen vil det bli gitt feedback over hva som var godt, og hva som kan forbedres til en senere anledning.

Ole vil begynne med en introduksjon av seg selv og hva som driver han, og deretter gå over til de fire modulene av «Be a confident speaker». Ole bruker ca 12-15 minutter for å forklare hver modul.

  1. Overvinn frykten din for å tale
  2. Organiser tankene dine
  3. Det å høres selvsikker ut
  4. Se selvsikker ut

Etter hver modul, blir det satt av 15 minutter slik at 6 deltakere kan holde en tale på 2 minutter hver. Deretter 15 minutter med feedback, både fra gruppen og Ole.

Dette er noe som kalles 15x15x15-prinsippet, og bidrar til en interaktiv dag – hvor alle bidrar for å heve kvaliteten.

Fakta

Tidspunkt:
Tirsdag 7. mars

Klokkeslett:
09.00 – 13.30. Vi følger 15x15x15-prinsippet.

Sted:
Studiehagen (3.etasje i Næringshagen)

Kursholder:
Ole Børseth

Pris:
kr 1 000 per person inkl. lunsj.

Påmeldingsfrist:
28. februar 2017

Påmelding til:
susanne@probarents.no. Bindende påmelding.

Mer info:
oleborseth.com

Start typing and press Enter to search