Streaming

Streaming eller strømming er en unik mulighet i Studiehagen.

Vi kan tilby direkteavspilling eller direktesending av kurs, e-læringsprogrammer, konferanser og presentasjoner mm. Det er toveiskommunikasjon der man kan stille spørsmål og ha en dialog med den/de som holder kurs eller foredrag en annen plass på kloden og samtidig føle at man sitter i samme rom.

Ved streaming sparer bedrifter, det offentlige og privatpersoner masse tid og penger på å slippe å reise ut av Hammerfest for å delta på aktuelle kurs eller møter. Dette er en unik mulighet som på prøves!

Har du funnet et kurs som streames fra en annen plass i landet, som du eller dine kollegaer ønsker delta på, ta kontakt så kan vi arrangere dette i Studiehagen.

Utstyret

Utstyret i lyd&bilde studio er Cisco SX80 kodek som har multi-site opsjon (som gjør at inntil 4 videosystem kan være koblet opp mot hverandre samtidig).
Videosystemet styres av berørelsespanel (veldig likt en iPad).
To Cisco TelePresence Precision 60 kameraer dekker hele rommet og er av topp kvalitet. Lyden fanges opp av seks tak mikrofoner som gjør det mulig å høre deltakere fra alle plasseringer i rommet.
Det er i tillegg to stk. 80’ NEC Full-HD skjermer i kombinasjon med Barco Click-Share som gjør deling av innhold enklest mulig og gir samtidig et veldig skarp bilde.
Det er mulig å dele innhold trådløst fra fire PC’er samtidig eller fra mobile enheter (ved at man laster ned en app).
Glem alle problemer med kabler og overganger!

Start typing and press Enter to search